Successos

Un home mor ofegat a la platja del Miracle de Tarragona

La víctima és un banyista d’entre 25 i 30 anys

Ja són setze les persones mortes aquesta temporada d’estiu a les platges catalanes

Aquest estiu ja han mort més de quinze persones a les platges catalanes. L’ultima víctima és un banyista que ha mort ofegat aquest dimecres al vespre a la platja del Miracle de Tarragona. Es tracta d’un home d’entre 25 i 35 anys, segons ha informat Protecció Civil de la Generalitat.

Els fets han passat cap a un quart de vuit del vespre, després de la finalització del servei de vigilància i socorrisme. Un testimoni ha avisat el 112 que un banyista tenia dificultats per sortir de l’aigua. Els Bombers han pogut treure l’home de l’aigua, quan surava a 50 metres de la costa i l’han dut a la sorra, on sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) li han realitzat maniobres de reanimació, sense èxit.

Dues unitats terrestres del SEM, 7 dotacions terrestres de Bombers de la Generalitat, amb GRAE muntanya, i un helicòpter amb subaquàtics del GRAE, unitats de Salvament Marítim, de la Creu Roja, de Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana de Tarragona s’han desplaçat fins al lloc. També hi ha anat la Guàrdia Civil, que s’ha fet càrrec de les diligències policials.

Amb aquesta víctima, ja són 16 les persones morte a les platges catalanes en la temporada de bany, del 15 de juny a 15 de setembre. L’any passat les víctimes mortals eren 11 el mateix dia.

Protecció Civil ha fet una crida a extremar les precaucions a les platges, piscines i aigües interiors coincidint amb uns dies de temperatures molt altes. També recomana tenir presents les pròpies condicions i limitacions físiques en el bany i anar sempre a platges vigilades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia