Successos

successos

Rescaten tres persones que havien sortit a navegar a Blanes

Les víctimes havien sortit a navegar amb taules de paddle surf i no podien tornar a terra a causa de la mala mar

Els Bombers, Protecció Civil de Blanes i tres socorristes van participar aquest dimecres en un rescat al municipi que va finalitzar a la Caleta de la Punta de S’Agulla. El cos va rebre l’avís a un quart de sis de la tarda, quan tres persones s’havien trobat amb problemes quan estaven navegant a la badia de Blanes. En concret, es tractaven de dues noies i un noi que havien sortit a navegar amb taules de paddle surf i no podien tornar a terra a causa de la mala mar, que els va arrossegar fins a les roques que hi ha a la Caleta de la Punta S’Agulla. 

D’aquesta manera, dues de les víctimes van ser rescatades de l’aigua, prop de la zona de les roques i la tercera la van assistir les dotacions terrestres. Aquesta tercera víctima va ser conduïda des fins a Cala Bona (Cala Sant Francesc), on l’embarcació de Protecció Civil la va portar fins al Port de Blanes, on l’esperaven els companys rescatats anteriorment. Finalment, una ambulància del SEM va atendre una d’elles per un tall lleu a la mà.

En el rescat hi van participar-hi cinc dotacions terrestres així com els submarinistes dels GRAE (Grup d’Actuacions Especials), l’embarcació i tres socorristes aquàtics, a banda d’una ambulància del SEM. A més, l’operatiu també va comptar amb el suport aeri d’un helicòpter dels Bombers, que va estar pentinant des de l’aire tota la zona compresa entre la Caleta de la Punta s’Agulla i el Delta de la Tordera.

D’aquesta manera, des dels cossos de seguretat i emergència s’ha remarcat la necessitat de no arriscar-se, tant pel que fa a navegants com banyistes. Es pot consultar l’estat de la mar a través de la senyalització de les banderes de Protecció Civil .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia