Successos

Les telecomunicacions de la Garrotxa es van recuperant lentament

Bona part dels canals de les telecomunicacions de la Garrotxa es van recuperant lentament després del sabotatge patit ahir. Segons informa Garrotxa Digital, la majoria dels canals de televisió ja funcionen a excepció d’Olot Televisió i Televisió del Ripollès. Pel que fa a la ràdio, Ràdio Olot funciona amb normalitat perquè té el seu centre emissor emplaçat en un altre punt. Tanmateix, el que no acaba de funcionar i està donant problemes de subministrament és la telefonia, ja que totes les companyies estan afectades de falta de cobertura i de deficiència en el servei. En aquest sentit, Joan Ramon, gerent de Xàrtic, diu que “les companyies estan totes avisades. Hi ha feina perquè tots els cables en estar tallats no arriben. S’han de substituir i posar connectors, no serà una cosa fàcil”.

Els Mossos, que han obert una investigació, expliquen que “es van sabotejar 5 repetidors, dels quals 2 ja s’han recuperat i això ha provocat que es comenci a restablir el servei”. A més, consideren que “es tracta d’un sabotatge en tota regla”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia