Successos

Obren una investigació arran d’un vídeo on es veu un agent donant una bufetada a un home a Olot

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació arran d’un vídeo on es veu un agent propinant una bufetada a un home que està cridant en plena nit al carrer, a Olot, segons informa l’ACN.

Fonts del cos han explicat que van tenir coneixement d’aquests fets aquest dijous a la nit –tot i que s’haurien produït el dimecres- i que ho han elevat a la divisió que li pertoca investigar aquest tipus de fets.

Al vídeo, que ha fet públic Infogarrotxa , es veu com hi ha un home assegut en ple carrer de nit i increpa a una patrulla dels Mossos d’Olot que s’hi dirigeix arran de la trucada de veïns que es van queixar pels sorolls. La patrulla, de tres agents, s’apropen a ell i li diuen que vagi a dormir “la mona” mentre ell els increpa dient-los “pica’m una altra vegada”. Aleshores, un dels agents li venta una bufetada i li diu que està molestant i que vagi a dormir. Així doncs, arran d’aquests fets, la policia ha obert una investigació per esclarir el que va ocórrer.

https://www.facebook.com/reel/857286919094194


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia