Successos

successos

Cremen setze contenidors en vuit punts de Lleida en només dues hores

Els Bombers van haver d’apagar ahir a la matinada una vintena de contenidors en flames a Lleida. En total, han cremat 16 contenidors en vuit punts diferents de la ciutat, al centre, el barri de la Bordeta i el barri de Cappont. Els Bombers van rebre els avisos aquest dissabte entre les dues i les quatre de la matinada i van haver d’apagar contenidors en flames als carrers Hostal de La Bordeta, Bellavista, Ignasi Basturs, Príncep de Viana, l’avinguda de les Garrigues, la de Flix i la d’Artesa amb la plaça Sant Jordi. En el darrer cas, els foc va obligar a ventilar un bloc de pisos per culpa del fum.

L’alcaldessa accidental de Lleida, Begoña Iglesias, ha lamentat aquest migdia la crema i les afectacions que s’han derivat pel foc en set vehicles que estaven aparcats aprop dels contenidors. “És inacceptable el que està passant, no ho podem permetre”, ha dit, recordant episodis anteriors de mesos enrere a la mateixa zona. En aquest sentit, ha fet una crida a la col·laboració ciutadana per aportar informació a la investigació dels Mossos d’Esquadra. Així mateix, Iglesias ha explicat que la Guàrdia Urbana reforçarà la vigilància dels “punts calents” que el cos policial té identificats. El foc també va afectar façanes d’edificis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia