Successos

Alliberen una dona retinguda en un local de massatges a Blanes arran d’un robatori

La Policia Local de Blanes ha alliberat una dona que havien retingut en contra de la seva voluntat en un local de massatges orientals a prop del passeig de s’Abanell, segons informa l’ACN.

Els fets van passar el dilluns 7 d’agost a les 9:30 hores, quan un veí va avisar a la policia perquè la víctima demanava auxili des de dins del local. Tres patrulles van anar fins a l’establiment on van veure per una petita escletxa a una dona asseguda a terra amb brides als canells. Tot i que encara s’estan investigant els fets, tot apunta que un lladre hauria entrat a robar al local i va retenir la dependenta lligant-la a la pota del llit.

En el moment en què els agents van veure per l’escletxa que la vida de la víctima no estava en perill, van avisar als Bombers perquè forcessin la porta del local i també a una ambulància del SEM per atendre a la dona. Quan van poder entrar, els sanitaris van comprovar que la dona tenia diverses contusions i estava molt espantada. Tenia brides als canells i hauria estat lligada a la pota d’un llit que hi ha a l’establiment, tot i que en el moment d’entrar els agents, la dona ja s’havia alliberat de la pota. Després d’auxiliar-la, la víctima va explicar que va obrir la persiana de l’establiment cap a les vuit del matí. A primera hora, un home va entrar amb un ganivet i la va amenaçar perquè donés tots els diners que tenia.

A dins, la policia va trobar-se tot l’establiment regirat amb objectes per terra. Fins i tot havien mirat dins de les pertinences personals de la víctima. Malgrat tot, encara no s’ha pogut determinar si es van emportar alguna cosa o no. Quan van acabar la primera atenció sanitària, l’ambulància va traslladar la dona a l’hospital de Blanes, on van comprovar que també tenia tres costelles trencades. Mentrestant, la Policia Local va avisar els Mossos d’Esquadra perquè enviessin la unitat de policia científica per fer una inspecció tècnica ocular. A més, es va localitzar al responsable del negoci a Barcelona i se’l va requerir que es traslladés a Blanes.

Investigació per part dels Mossos

La investigació ha passat a mans dels Mossos d’Esquadra. . De moment, ha transcendit que la víctima va poder descriure molt bé l’assaltant que va entrar a l’establiment i això permetria facilitar-ne la identificació. A més, hi ha càmeres de seguretat que també ajudarien a esclarir els fets. Més enllà de saber si hauria comès un robatori amb violència o va ser en grau de temptativa, a l’agressor sí que se’l considera autor d’un delicte de detenció il·legal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia