Punt divers

Desallotgen vuit 'okupes' a Badalona per a construir una parada de la Línia 2 del Metro

Els Mossos d'Esquadra han desallotjat a primera hora d'aquest matí a vuit 'okupes' que dormien en un edifici de Badalona (Barcelona). Just després del desallotjament s'ha començat a derrocar l'immoble per a construir una estació de l'ampliació de la Línia 2 del Metro.

El desallotjament ha començat sobre les 7 hores en el número 169 de l'avinguda Martí Pujol. Aquest edifici forma part de l'anomenada illa de Ca Fradera, delimitada també pels carrers Creu i Santa Bàrbara, en el centre de la ciutat, on hi ha altres edificis ja enderrocats o que seran enderrocats a partir d'avui.

El desallotjament s'ha dut a terme sense cap tipus d'incident, encara que els joves 'okupes', després de treure les seves pertinences de l'edifici, s'han quedat davant les obres per a protestar. Els joves han estat identificats per a les diligències policials però no han estat detinguts.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.