Successos

successos

Un turista mor en caure d'un tercer pis a Roses

L'home, de 31 anys i nacionalitat francesa, estava de vacances amb uns amics

No tenia claus i intentava entrar a l'apartament per la finestra

Un home de nacionalitat francesa, Antoine Pierre Bonerandi, de 31 anys, va morir dilluns a primera hora del matí després de caure d'un tercer pis de l'edifici Gran Canal de la urbanització Santa Margarida de Roses.

Els fets van passar al voltant d'un quart de vuit del matí, quan l'home va voler entrar a l'apartament on s'allotjava i que compartia amb uns amics, però no disposava de les claus per accedir-hi. Llavors va optar per entrar a l'habitatge per una finestra del costat. Prèviament, havia accedit a un passadís del tercer pis proper a la finestra de l'apartament i des d'allà, i pel balcó, va intentar entrar al pis per la finestra, però sembla que va relliscar i es va precipitar al buit. L'home va morir a l'acte. La policia local de Roses i els serveis sanitaris van anar al lloc de l'accident, però no van poder fer res per salvar la vida al jove, que va morir a causa de les greus ferides que va patir en xocar contra el terra.

L'autoritat judicial va efectuar l'aixecament del cadàver i els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per determinar els fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.