Punt divers

L'acusació particular del crim de Cappont a Lleida vol que torni a declarar Rueda per aclarir si va manipular una bateria de cotxe

PONENT

L'acusació particular que representa la família del jove del barri de Cappont Isaac Martínez que va morir assassinat a trets al novembre de 2006 vol que es torni a cridar a declarar l'únic imputat en el cas, Jordi Rueda, perquè aclareixi si va manipular o no una bateria de cotxe el dia abans que tingués lloc el crim. El lletrat d'aquesta part, Pau Simarro, ha fet aquestes declaracions després que aquest dimecres hagin anat a declarar dos Mossos d'Esquadra encarregats d'analitzar les restes de metalls que es van trobar a la roba de l'imputat el dia dels fets i que van acabar confirmant que eren de pólvora. Això va fer que al juny del 2007 Rueda fos detingut i empresonat com a principal acusat. No obstant axiò, al desembre va ser posat en llibertat després que la defensa presentés un informe de la Policia Nacional on s'indicava que les restes de metalls també podrien ser d'una bateria de cotxe.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.