Successos

Successos

Mor una persona en l’incendi d’un habitatge a Badalona

Els Mossos d’Esquadra investiguen les causes del foc que ha provocat l’evacuació de 33 veïns

La víctima podria ser el sospitós de la mort de l’home trobat decapitat a l’entorn de Can Ruti

Una persona ha mort en l’incendi d’un habitatge del carrer Granada de Badalona. Segons ha avançat la periodista d’aquest diari Tura Soler la víctima de l’incendi podria ser el sospitós de la mort de l’home trobat decapitat a l’entorn de Can Ruti. De fet, només es va localitzar el cap. Els mossos s’han fet càrrec del cas i investiguen les causes del foc. Segons dades de la Guàrdia Urbana, a les que ha tingut accés l’ACN, l’home acumulava fins a dinou detencions per “delictes greus”. Algunes d’aquestes detencions serien per robatoris amb violència o intents d’assassinat. Els veïns expliquen almenys dos episodis recents i asseguren que va intentar matar el veí del segon i va atacar també la veïna del primer. A la façana de l’edifici hi ha una pintada amb la paraula ‘Assassí’.

Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís al voltant de dos quarts de dues de la matinada i han activat vuit dotacions que en arribar al lloc dels fets s’han trobat el foc totalment desenvolupat per la façana, d’un edifici de planta baixa i quatre pisos d’alçada, amb projecció de material a la via pública. Com a mesura preventiva, han evacuat 33 veïns, un d’ells es trobava confinat a un dels pisos de la segona planta. Per evitar la propagació dels foc, els bombers a més de treballar a l’interior, han fet tasques d’extinció per façana a pisos laterals i exterior. En accedir gràcies a una autoescala al pis afectat, han trobat un cos sense vida d’una persona.

Abans de facilitar la tornada dels veïns evacuats, els bombers han revisat i ventilat tots els pisos de l’immoble així com els dels edificis del costat per descartar afectació pel fum i l’afectació estructural. En les tasques d’extinció, els bombers hi han participat amb una autoescala, quatre camions d’aigua, dos vehicles lleugers de comandament i coordinació i un vehicle amb efectius del Grup Operatiu de Suport (GROS) dels Bombers. També s’hi han desplaçat set ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que han atès un home, donat d’alta al mateix lloc, així com cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia