Successos

Maçanet de Cabrenys

Detenen una jove per danyar 21 turismes i robar objectes en quatre d’ells

Agents dels Mossos de l’Àrea Bàsica Policial de Figueres van detenir, el dia 29 de maig en aquesta població, una dona de 19 anys com a presumpte autora de vint-i-un delictes de danys, quatre delictes de robatori amb força a interior de vehicle i un delicte d’estafa bancària.

El passat 17 d’abril els mossos d’aquesta comissaria van tenir coneixement que diversos vehicles, 21 turismes concretament, havien estat danyats i saquejats la mateixa nit mentre estaven estacionats al pàrquing municipal de la carretera de les Salines de la població de Maçanet de Cabrenys.

Tots els turismes presentaven els vidres trencats, majoritàriament els del copilot i alguns ambdós, tant el de l’acompanyant i com també el del conductor, i els interiors regirats.

De dins els vehicles l’autor havia sostret ulleres de sol, algunes graduades i valorades en 600 euros, comandaments de garatge, documentació, carteres, targetes bancàries, roba i diners en efectiu.

Els investigadors van saber que amb una de les targetes de crèdit sostretes es van realitzar dos moviments fraudulents en dues botigues d’internet valorats en 66 euros. Després de la investigació els mossos van detenir a Figueres la jove per aquests il·lícits. La detinguda, sense antecedents, va passar el 30 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia