Successos

Troben 476 plantes de marihuana a la urbanització de Santa Ceclina

Els Mossos d’Esquadra i les policies locals de Caldes de Malavella i Vidreres han desmantellat una plantació de marihuana amb 476 plantes a una urbanització de Vidreres.

El cas va arrencar després que el cos local de Caldes de Malavella fes un patrullatge per la urbanització de Santa Ceclina. Allà, segueix informant l’ACN, va descobrir un home fugint i va deixar-se una motxilla on hi havia el seu passaport. A partir d’aquí el cos es va coordinar amb la Policia Local de Vidreres i els Mossos d’Esquadra per fer un operatiu de vigilància nocturn. L’endemà al matí, els agents van entrar i van emportar-se les 476 plantes de marihuana que hi havia al terreny.

De moment no s’ha fet cap detenció, però la investigació continua oberta i per això no es descarta que en un futur s’agafi alguns dels responsables del cultiu. La marihuana estava plantada en un terreny darrera d’un mur que el separava d’una casa. A més, tenien unes estructures de ferro per cobrir-les amb plàstic per fer un hivernacle.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia