Successos

Clausuren un taller il·legal de vehicles a Vilablareix

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat Regional de Medi Ambient de Girona van clausurar el passat 10 de juny un taller de reparació i manteniment de vehicles, a la població de Vilablareix.

Concretament, els agents de l’URMA van ser requerits perquè hi havia un possible abocament de residus a la via pública, davant d’un taller mecànic.

En arribar al lloc, els mossos van constatar que de la porta de la nau en sortia un líquid verdós que baixava fins a un embornal del sistema públic de clavegueram. Per aquest motiu, els agents van identificar el responsable del taller i van fer-hi una inspecció.

Durant les comprovacions van veure que la connexió elèctrica del negoci era fraudulenta, ja que anava directament a la xarxa sense passar per cap comptador. També es van localitzar 25.000 litres d’oli de motor usat emmagatzemats en condicions precàries i amb fuites.

A més, el responsable del taller no va presentar cap permís o llicència per exercir l’activitat de taller mecànic.

Els agents van saber que l’Ajuntament de Vilablareix havia fet diversos requeriments per regularitzar aquesta situació i, per aquest motiu, van procedir a clausurar cautelarment la nau industrial.

També van denunciar penalment el responsable del taller per defraudació de fluid elèctric i van instruir diligències policials relacionades amb l’activitat il·legal de taller mecànic i la mala gestió de residus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia