Successos

Successos

Detenen a Badalona un home que podria ser membre de la camorra

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir a Badalona un home per un delicte de falsedat documental, i ara estan investigant si és membre de la màfia italiana. L’arrestat va manifestar a la policia que pertanyia a un clan napolità i ara el cos ho està investigant, segons ha avançat ‘El Caso’ i ha confirmat l’ACN. Els fets van passar ahir quan una patrulla de paisà va veure un grup de sis persones amb actitud sospitosa després de sortir d’un restaurant de l’Avinguda Alfons XII de Badalona. En el moment d’escorcollar un vehicle que hi havia prop del grup, la policia va trobar amagat sota el seient una documentació identificativa d’un membre del grup amb unes dades falses, motiu pel qual va ser arrestat.

Segons ‘El Caso’, el detingut és Mauro Moraca, considerat un dels capos de la camorra. Ell mateix hauria explicat als Mossos que havia estat pres a Itàlia durant sis anys, fins que el 2019 va quedar en llibertat. El diari apunta que tot i que la investigació segueix oberta les primeres indagacions han conclòs que no té cap recerca judicial pendent i hauria quedat en llibertat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia