Successos

Successos

Desarticulat a Montblanc un grup criminal que distribuïa droga al Camp de Tarragona

Els Mossos d’Esquadra han desarticulat a Montblanc un grup criminal dedicat a distribuir cocaïna, haixix i marihuana en diversos municipis del Camp de Tarragona. Un dels investigats residia a Valls i s’encarregava de subministrar la droga en un punt de venda de la capital de la Conca de Barberà, però també en distribuïa a Reus, Tarragona, Constantí, Valls o la Pobla de Mafumet, entre altres localitats.

Els Mossos van fer set entrades dimecres passat i van detenir sis dels principals investigats, un dels quals és el cap de l’organització. Tenen entre 33 i 68 anys i estan acusats de pertinença a grup criminal i d’un delicte contra la salut pública.

En els registres es va comissar un quilo de cocaïna, vint d’haixix, deu de cabdells de marihuana i tres vehicles d’alta gamma.

La investigació va començar al gener, quan els Mossos van tenir coneixement d’un punt de venda de droga a Montblanc. En el pis investigat, fins a quatre persones participaven en la venda de substàncies estupefaents al detall, sobretot cocaïna i haixix. Hi dedicaven fins a setze hores diàries i durant la vigilància, la policia va comptar més de 2.500 vendes de distribuïdors i consumidors finals.

Dimecres es van fer set entrades en pisos a Montblanc, Valls, Vallmoll, Reus i l’Ametlla de Mar. A més de la droga i els cotxes, es van intervenir 54.000 euros. Els arrestats van passar a disposició judicial dissabte a Valls.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia