Successos

Trànsit

Dos morts i dos ferits crítics en un xoc a la C-37 al Bages

Dues persones han mort i dues més han quedat ferides de forma crítica en un xoc a la carretera C-37 a Castellfollit del Boix, al Bages, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. L’avís del sinistre s’ha rebut cinc minuts després de la una del migdia d’aquest diumenge al quilòmetre 75 d’aquesta via, l’Eix Diagonal, que connecta Manresa i Igualada.

Per causes que encara s’estan investigant, hi ha hagut una col·lisió frontal entre un turisme i una furgoneta en què s’hi ha vist implicat un tercer vehicle. A conseqüència de la topada han mort els dos ocupants del turisme. Els ferits crítics han estat evacuats en helicòpter als hospitals de Bellvitge i la Vall d’Hebron i quatre persones més han estat ateses pel Sistema d’Emergències Mèdiques.

En el sinistre hi han treballat nou patrulles dels Mossos d’Esquadra, set dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han fet tasques d’excarceració, i vuit ambulàncies i dos helicòpters medicalitzats del SEM.

Amb aquestes dues víctimes, són 67 les persones mortes en accidents de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia