Successos

successos

Dues germanes se suïciden abans de ser desnonades per no pagar el lloguer

Dues germanes s’han suïcidat aquest dilluns de matinada abans de ser desnonades per impagament del lloguer del pis on vivien a Barcelona. El propietari va presentar el maig del 2023 una demanada on es demanava el llançament per expiració de termini i per falta de pagament. En aquell moment, les llogateres portaven des del mes de març del 2021 sense realitzar cap pagament i acumulaven un deute de més de 9.000 euros. La notícia, avançada pel diari El País, ha estat confirmada a l’ACN per fonts del TSJC, dels Mossos d’Esquadra i de l’Ajuntament de Barcelona.

Els serveis d’habitatge de l’Ajuntament van tenir coneixement del cas pel jutjat, que li va demanar un informe de vulnerabilitat, i es van personar en diverses ocasions al domicili i van deixar missatges, però no van poder contactar mai contactar amb ningú. Per tot plegat, el consistori va comunicar al jutjat que havia estat impossible elaborar l’informe pertinent. Malgrat tot, la intenció del servei era assistir al primer intent de desnonament previst aquest dilluns. Segons ha publicat el rotatiu, les dues dones s’han precipitat aquesta passada matinada pel pati interior de l’edifici on vivien al carrer Navas de Tolosa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia