Successos

Els Mossos frustren un robatori i troben els lladres amagats a la teulada

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir ahir tres homes, d’edats compreses entre 32 i 36 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa, segons informen en un comunicat. Pels volts de dos quarts de tres de la matinada d’ahir els mossos van rebre un avís, des del centre de control de videovigilància d’un establiment comercial situat al polígon Mas Gri de Girona, ja que les càmeres havien detectat la presència de tres persones enfilades a la coberta de la nau.

Els mossos van fer comprovacions i van determinar que els tres homes s’havien enfilat amb una escala metàl·lica fins a la teulada i seguidament l’havien recollida amb una corda per no aixecar sospites. Els agents van assegurar el perímetre i van demanar el suport dels agents de l’ARRO així com la presència del cos de Bombers de la Generalitat amb la grua per poder accedir a la teulada. Una vegada dalt de l’edifici, els mossos van trobar les tres persones amagades, estirades immòbils a terra, sota una màquina d’aire condicionat de grans dimensions.

Els lladres anaven vestits de fosc, amb guants de treball i portaven tot d’estris i objectes necessaris per dur a terme un robatori, tals com tornavisos, tenalles, cordes i bosses de ràfia per transportar el botí.

Els arrestats, sense antecedents, van passar hores després a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia