Successos

Un autobús s’estimba contra un hotel, causant cinc ferits i una fuita de gas

Almenys cinc persones han resultat ferides arran de l’accident que ha patit aquesta tarda un autocar que circulava pel centre de Molins de Rei. Per causes que encara no estan clares, el vehicle ha sortit de la via, envaint una de les voreres de l’Avinguda Barcelona i ha acabat encastant-se contra la façana d’un hotel.

De resultes del xoc de l’autobús, que segons alguns testimonis de l’incident podria formar part del servei contractat per Adif per suplir els dèficits del sistema de Rodalies, a més del cinc ferits s’ha desencadenat una fuita de gas que s’ha hagut de controlar, ja que amb la violència del xoc ha quedat danyada una canonada.

El SEM ha destinat sis ambulàncies a la zona, mentre que els Bombers hi han enviat quatre dotacions per controlar la fuita i, un cop resolta, comprovat que no hi hagués acumulacions de gas a l’interior de l’edifici afectat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia