Successos

SUCCESSOS

Set menors de Vilanova ferits en estimbar-se un autobús a Osca

Set menors de Vilanova i la Geltrú van resultar ferits ahir a la tarda, un d’ells de gravetat, després que l’autobús en què viatjaven va caure per un barranc de quinze metres al Pirineu d’Osca. Tots ells són integrants de la banda musical ZeBrass. El responsable de la banda, Josep Contreras, que també viatjava a l’autobús, ha confirmat el fet a l’ACN i ha explicat que els afectats estan fora de perill. A l’autobús viatjaven una vintena de persones i el conductor. El vehicle era un autobús llançadora que puja excursionistes al refugi d’Ángel Orús i per causes que s’investiguen va bolcar. D’altra banda, almenys cinc persones van resultat ferides també ahir a la tarda quan un autocar que circulava pel centre de Molins de Rei va envair una de les voreres de l’avinguda de Barcelona i es va encastar contra la façana d’un hotel.

http://www.elpuntavui.cat/societat/article/11-mediambient/2435298-talen-desenes-d-arbres-morts-per-la-sequera-a-la-serralada-de-marina.html

2435298



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia