Successos

Detingudes 37 persones en una operació contra traficants de cocaïna

Els Mossos d’Esquadra i Vigilància Duanera de l’Agència Tributària han detingut 37 persones en una operació focalitzada principalment a Barcelona contra una organització dedicada al tràfic de cocaïna. Els agents implicats en l’operació, uns 250, han fet una vintena d’entrades durant tot el matí, la majoria a la capital catalana, però també dues a Riells i Viabrea (Selva), una a Vacarisses (Vallès Occidental) i una a Salamanca. Han intervingut diners, drogues (principalment cocaïna) i armes, però l'operació continua oberta i no es descarten més detencions.

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, diu que es tracta d’una investigació “d’ampli abast” i ha evitat donar detalls en tractar-se d’una operació judicialitzada. El conseller però, ha lloat “la lluita “dels Mossos d’Esquadra contra el crim organitzat i el narcotràfic: “Les operacions que s’han viscut els darrers mesos indiquen fins a quin punt és una prioritat del cos”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia