Successos

Successos

Tres detinguts per robar a l’AP7 una bossa amb 100.000 euros

La Guàrdia Urbana de Barcelona i la Policia Local de Santa Coloma de Gramenet van detenir dimecres a la tarda tres homes que havien sostret una bossa d’un vehicle a l’AP7 amb un contingut valorat en 110.000 euros. Els detinguts tenien antecedents per delictes contra el patrimoni, la majoria per robatoris en autopistes. Els fets es van produir a les set de la tarda, quan un home i una dona que circulaven per l’autopista AP7 direcció Barcelona van veure com un vehicle amb tres homes dins se’ls posava davant fent servir el clàxon i els obligava frenar. Finalment van aturar el vehicle al voral de la carretera i un dels homes va baixar indicant-los que semblava que tenien una avaria. L’home i la dona van sortir del cotxe per comprovar-ho i després de veure que no existia cap avaria van observar com l’home havia tornat al seu vehicle i marxava ràpidament. Quan van tornar dins del cotxe es van adonar que els havien sostret una maleta amb un contingut valorat en 110.000 euros.

Segons informa l’Ajuntament de Barcelona, gràcies a un localitzador que hi havia a la bossa van poder seguir la ubicació i van dirigir-se a la comissaria de la zona més propera, a Santa Coloma de Gramenet. La policia va rastrejar la ubicació de les seves pertinences fins a Barcelona, al districte de l’Eixample, moment en el que es van posar en contacte amb la Guàrdia Urbana.

Agents de la Unitat Territorial de l’Eixample van identificar els ocupants al carrer de Rocafort cantonada Provença i en el registre del vehicle van localitzar la bossa al maleter, que contenia aparells electrònics, diners en efectiu i altres objectes personals. En el registre dels detinguts es va localitzar un rellotge de luxe valorat en 80.000 euros també propietat de la víctima.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia