Successos

successos

Detenen un home acusat d’afavoriment de la immigració irregular a Alp

La Policia Nacional ha detingut cinc homes a Alp, quatre d’ells per trobar-se em situació irregular i al cinquè per afavorir la immigració irregular i l’explotació laboral. El fets van tenir lloc quan els agents que es trobaven fent un control a l’entrada dels túnels del Cadí, es van adonar que una furgoneta intentava eludir el control policial. Tot seguit, van identificar els seus ocupants i van descobrir que quatre dels passatgers del vehicle es trobaven en situació irregular i que el conductor realitzava la funció d’encarregat. En paral·lel, la furgoneta anava plena d’instruments de pintura i material de neteja, per això els agents es van entrevistar reservadament amb els ocupants del vehicle, els quals van confirmar que estaven empleats en una empresa de Barcelona que feia feines per la zona de la Cerdanya.

Per aquests fets, els agents policials van procedir a la detenció del conductor per un delicte d’afavoriment de la immigració irregular i explotació laboral. Per altra banda, als quatre homes se’ls va oferir la possibilitat de col·laboració en la lluita contra les organitzacions que es lucren a través de la immigració irregular, però aquests van declinar l’oferta policial. En trobar-se en situació irregular van ser detinguts per garantir-los els drets i l’assistència lletrada a l’obertura d’expedient d’expulsió.

El conductor detingut, una vegada instruït l’atestat policial, va ser posat en llibertat amb l’advertència de l’obligació de comparèixer davant de l’autoritat judicial quan fos requerit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia