Successos

Lleida reforça la vigilància al Centre Històric amb una patrulla fixa de la Guàrdia Urbana

L’Ajuntament de Lleida ha reforçat la vigilància al Centre Històric amb la presència d’una patrulla fixa de la Guàrdia Urbana. La tinenta d’alcalde i regidora de Seguretat, Mobilitat i Civisme, Cristina Morón, ha explicat que es tracta d’un reforç “necessari” atès que durant els mesos d’estiu “hi ha una gran concentració de persones al carrer, sobretot a la plaça del Dipòsit”. Es tracta, ha indicat, de persones que arriben a la recerca de feina i que es concentren en aquesta plaça, “on s’originen mercats ambulants il·legals”.

Aquest reforç va entrar en funcionament fa una setmana i estarà operatiu tots els dies en torn de matí i tarda. A més, comptarà amb el suport de la Unitat Polivalent Operativa que estarà present a darrera hora de la tarda i primeres hores de la nit, de dilluns a divendres. Durant el primer semestre de l’any, la Guàrdia Urbana ha realitzat més de 700 actuacions en aquest barri cèntric, de les quals 300 s’han fet a la plaça del Dipòsit. Això suposa el 16% de les actuacions globals de la policia local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia