Successos

successos

Un detingut a Figueres per una plantació marihuana amb prop de 1.200 plantes

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Figueres han desmantellat un cultiu de marihuana amb 1.195 plantes que estaven en un bar del carrer Rentador de Figueres, segons recull l’ACN. En total, els agents van acabar detenint un home com a responsable de la droga. Es tracta d’un establiment conflictiu i on fa dos anys la policia ja va fer una operació que va acabar amb prop d’un miler de plantes de maria intervingudes. Aleshores també es va detenir una persona com a responsable del cultiu. A més, els Mossos van emportar-se tot el material necessari per fer créixer la droga, com extractors, aires condicionats, làmpades o altres estris.

El bar, a tocar de la plaça Josep Terradelles tenia una planta subterrània que és el lloc on hi havia instal·lada la plantació. Per accedir-hi, però, no es podia fer a través del mateix establiment, sinó que calia passar pel domicili del costat. En la intervenció policial de fa dos anys també es va detenir una persona. La investigació segueix oberta i no es descarten més detinguts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia