Successos

Dues persones moren ofegades quan feien barranquisme al Freser

Dues persones han mort ofegades quan feien barranquisme al riu Freser, a la Vall de Ribes, en concret al municipi de Queralbs, molt a prop del refugi de Coma de Vaca. Segons informen els Bombers, l’avís s’ha rebut a les 10:59 del matí. Dos homes havien quedat enganxats amb les cordes mentre feien barranquisme. Això els hauria impedit sortir de l’aigua i han acabat ofegant-se. Els Bombers ha activat set dotacions: dos helicòpters de rescat, un equip del GRAE –equip especial de rescats en muntanya– acompanyat d’un metge del SEM i quatre vehicles. També hi ha participat una unitat del GRAE subaquàtica.

En arribar, s’ha localitzat una primera persona i, minuts després, la segona. El metge del SEM ha realitzat tasques de reanimació durant uns minuts però no s’ha pogut fer res per salvar les seves vides.

El grup accidentat estava format per tres homes. El tercer, que és el que ha alertat al refugi de l’incident, ha resultat ferit lleu i se l’ha traslladat a l’hospital de Campdevànol.

Per la seva part, els Mossos d’Esquadra han activat un helicòpter i una unitat d’intervenció de muntanya. I el SEM, un helicòpter medicalitzat, dos unitats terrestres i un equip de psicòlegs. Segons informen els Bombers, s’ha obert una investigació per aclarir les causes de l’accident.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia