Successos

SANT MARTÍ D’EMPÚRIES

Rescaten un home que va caure d’un catamarà

Una embarcació de Salvament Marítim amb la col·laboració de Creu Roja van rescatar un home que va caure al mar a Sant Martí d’Empúries, després que el catamarà amb el que navegava bolqués. Els fets van passar divendres 12 de juliol pels volts de dos quarts de nou del vespre quan una patrulla de Salvament Marítim de la Guàrdia Civil va detectar un element de color vermell que flotava a l’aigua. Els agents s’hi van acostar i van comprovar que era un catamarà de quatre metres que havia bolcat pel mal temps que feia a la zona. Just a tocar de l’embarcació van trobar l’únic ocupant, un home de nacionalitat alemanya i mitjana edat que estava demanant auxili i que feia més de dues hores que es trobava a la deriva.

En aquell instant els agents van començar les maniobres per rescatar l’home, a qui una embarcació de Creu Roja va poder acostar al port de l’Escala per tal que la poguessin atendre. El vaixell de Salvament Marítim es va encarregar de remolcar el catamarà que va quedar assegurat al port. L’home va ser atès pels equips d’emergència i presentava símptomes d’hipotèrmia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.