Successos

successos

Quatre dels 47 ferits en l’accident d’autobús de la C-32 continuen en estat greu

La via va quedar reoerta ahir dimarts, abans de la mitjanit

Els Mossos estan investigant la causa del sinistre

Quatre dels 47 ferits arran de l’accient d’autobús d’ahir a la C-32 a la boca del túnel de Tordera, continuen en estat greu. Així ho ha informat el departament de salut aquest matí. Es tracta d’una dona de 28 anys, que està ingressada a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona amb una lesió medul·lar greu; un home de 40 anys a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona (Can Ruti), i una dona de 40 anys i un home de 28 anys al Doctor Trueta de Girona. A Can Ruti, el conductor de l’autobús ja ha rebut l’alta i altres dos ferits lleus han estat traslladats a altres centres. Al Trueta, a més de les dues persones ferides greus, queden dos pacients més ferits lleus: una dona de 32 i una de 40. Als hospitals de Blanes i Calella ja no hi ha cap ferit ingressat. A l’Hospital de Mataró, ahir a la tarda va entrar a Urgències una persona més, fins un total de 12 pacients atesos. Han estat donats d’alta 11 pacients i tan sols resta ingressada una persona en observació amb risc vital lleu.

Ahir dimarts, abans de la mitjanit, cap a tres quarts de dotze, va quedar reoberta la C-32 a Pineda de Mar, després d’estar tallada 15 hores arran de l’accident. El vehicle va quedar encastat a la part superior del túnel en vertical i els serveis d’emergències van haver de treballar tot el dia per retirar-lo i poder restablir la circulació. Cap a mitja tarda es va retirar l’autobús i es va comprovar que la infraestructura no hagués quedat malmesa.

Els Mossos d’Esquadra estan investigant la causa de l’accident.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia