Successos

successos

Continua la recerca del menor desaparegut dissabte al pantà de Sant Antoni

Deu dotacions de bombers treballen a la zona

Inspeccionen uns 500 metres quadrats de superfície amb barca

Els Mossos d’Esquadra i els Bombers de la Generalitat han reprès aquests dilluns al matí la recerca del jove de 14 anys desaparegut dissabte mentre s’estava banyant a l’embassament de Sant Antoni, prop de la presa de Talarn. En concret, deu dotacions de Bombers –amb vuit efectius del Grup d’Actuacions Especials Subaquàtiques (GRAESub) i bombers en barca del parc de Balaguer, personal logístic i comandaments- treballen a la zona amb el suport de tres submarinistes dels Bombers d’Andorra. Les tasques consistiran en inspeccionar uns 500 metres quadrats de superfície amb barca i fer recerca intensiva subaquàtica.

El passat dissabte, cap a dos quarts d’una del migdia, una trucada al 112 alertada que un grup de banyistes havia vist un noi entrant a l’aigua que no n’havia sortit. Cap a les dues de la tarda, efectius dels Bombers van fer la primera immersió. El pantà presenta una orografia particular, amb grans plataformes de poca profunditat que de forma imprevista es desplomen fins a una fondària de 60 metres. Les tasques d’aquest tercer dia de recerca es centraran en inspeccionar uns 500 metres quadrats de superfície amb barca i fer recerca intensiva subaquàtica. El GRAESub compta amb un sonar que permet detectar la presència d’elements submergits, i el règim de treball consistirà en fer immersions cada vegada que l’aparell apunti un indici que calgui inspeccionar.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha activat suport psicològic per a la família del menor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia