Successos

successos

Detingut un jove per intentar robar a la Bisbal saltant pels patis de les cases

La Policia Local de la Bisbal d’Empordà ha detingut un jove de 21 anys mentre anava saltant pels patis d’habitatges del municipi per entrar-hi a robar. Els fets van tenir lloc aquest dilluns a la matinada, quan els agents van rebre una trucada d’un veí que avisava que una persona estava saltant de terrassa en terrassa fins el pati d’una casa. Tot seguit, el lladre va ser interceptat per la policia, mentre pretenia fugir i es va procedir a la seva detenció per un presumpte delicte de robatori amb força, passant a disposició judicial. El noi, amb antecedents, havia interceptat el dia abans mentre intentava ocupar un habitatge i el mateix dia quan portava objectes que haurien estat robats.

Minuts abans, la Policia Local va entregar als Mossos un altre noi amb una ordre de detenció vigent des del 2021. Aquest cop, uns agents l’havien enxampat sortint d’un local mentre fumava marihuana. Quan van procedir a identificar-lo, no portava cap document i el van traslladar a les dependències dels Mossos. Allà, van veure que el jove, de 22 anys, tenia tres antecedents policials i una ordre de detenció emesa el 2021. La Policia Local el va denunciar per una infracció de la llei de seguretat ciutadana per consumir substàncies estupefaents a la via pública.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia