Successos

Successos

Investiguen les causes de l’accident mortal al mirador en construcció

Un treballador va morir i tres més van resultats ferits de diferent gravetat

Els Mossos d’Esquadra investiguen l’accident que es va produir dijous a la tarda a un mirador en construcció a Durro, a la Vall de Boí, que va provocar la mort d’un treballador i ferides de diversa gravetat a tres més, un d’ells ja ha estat donat d’alta. Agents de la policia catalana amb personal de l’empresa que estava fent el muntatge s’han desplaçat aquest divendres a lloc del sinistre per començar a investigar-ne les causes. El mirador havia de quedar enllestit aquesta mateixa setmana per poder ser obert al públic en breu. L’alcaldessa de la Vall de Boí, Sònia Bruguera, ha dit a l’ACN que primer s’haurà de conèixer què ha passat i després ja es valorarà el futur del mirador. L’Ajuntament ha decretat dos dies de dol i ha fet un minut de silenci.

Ara, caldrà assegurar bé la infraestructura per evitar danys. El mirador de la roca d’Espà (1.411 metres), a pocs minuts caminant des del poble de Durro, era un mirador dels que sobresortia a la roca uns deu metres. L’objectiu era que des d’aquest voladís es contemplés el poble de Barruera i tota la vall de Boí. L’obra s’emmarca dins del Pla de Sostenibilitat Turística, finançat mitjançant els fons Next Generation UE. L’objectiu és crear una ruta de miradors com a un nou reclam i producte turístic, que permeti a tothom gaudir del paisatge de la Vall de Boí des d’un altre punt de vista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia