Successos

successos

Mor en quedar atrapat entre dos camions plens de bigues de formigó

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Santa Coloma van rebre ahir al vespre un avís per adreçar-se fins una empresa de prefabricats de la població de Santa Coloma de Farners, on un treballador hauria patit un accident.

Eren prop de tres quarts de nou del vespre quan, per causes que ara s’investiguen, un treballador de 59 anys que es trobava treballant a l’empresa, va quedar atrapat entre dos carros plens de bigues de formigó de grans dimensions. Tot i que els serveis mèdics van intentar-li salvar la vida, l’home va morir.

Al lloc dels fets s’hi van desplaçar diverses patrulles de Seguretat Ciutadana i d’Investigació de la comissaria de Santa Coloma de Farners, dotacions dels Bombers de la Generalitat i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Els mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners i del Departament d’Empresa i Treball d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia