Successos

Cau un grup criminal que venia productes robats a una cafeteria del Raval

Els Mossos han detingut sis persones i els han intervingut més de 120 mòbils, joies, ordinadors, càmeres i documentació

Els Mossos d’Esquadra han desarticulat un grup criminal que venia productes robats a través d’una cafeteria al barri del Raval de Barcelona. L’operatiu policial que es va posar en marxa el passat 22 de juliol va acabar amb la detenció de sis persones que es dedicaven a la compravenda de mòbils, ordinadors portàtils, càmeres de fotos, joies d’or, documentació i altres objectes personals prèviament sostrets. La investigació va començar a finals del 2023 quan es va saber que a l’interior d’una cafeteria del Raval es contactava amb lladres multireincidents que es dedicaven a robar i furtar a la via pública per comprar-los els productes robats.

El 22 de juliol els agents van registrar tres domicilis i en els diferents escorcolls van trobar més de 120 telèfons mòbils, diversos dispositius electrònics, targetes de crèdit, joies d’or i desenes de documents d’identitat. A més, es van trobar prop de 20.000 euros en efectiu. Es va identificar i detenir quatre homes d’edats entre els 25 i 48 anys. El mateix dia, els agents es van traslladar a un dels punts de trobada habitual de les persones investigades i van identificar i detenir dos membres més del grup criminal, de 25 i 27 anys. Els arrestats, que acumulen 33 antecedents per delictes per robatoris violents, furts o pertinença a organitzacions criminals, van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Barcelona el 23 de juliol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia