Successos

REGNE UNIT

Dos menors moren en un apunyalament múltiple al nord-oest d’Anglaterra

Nou menors han estat ferits, sis en estat crític, així com dos adults que van intentar protegir-los de l’atac

Dos menors han mort aquest dilluns com a resultat de les ferides rebudes en un apunyalament múltiple en Southport (nord-oest d’Anglaterra) perpetrat suposadament per un jove de 17 anys que ja ha estat arrestat, segons ha informat la policia en una roda de premsa.

Les autoritats han explicat que altres nou menors han resultat ferits, dels quals sis es troben en situació crítica després que l’atacant entrés amb un ganivet en una escola de ball que celebrava un taller de ioga relacionat amb l’artista Taylor Swift i agredís als assistents.

Dos adults “que estaven tractant valentament de protegir els nens que estaven sent atacats” també es troben hospitalitzats en estat crític, han afegit fonts policials.

Detenen l’autor, un gal·lès de 17 anys

La cap de la policia de Southport, Serena Kennedy, ha assenyalat que un jove de 17 anys originari de Cardiff (Gal·les) ha estat arrestat com a sospitós d’“homicidi i homicidi intencionat” i, malgrat que la investigació segueix en curs i la motivació de l’atac continua sent incerta, s’ha descartat que es tracti d’un acte terrorista.

“Com a mare i àvia, no puc imaginar el dolor i el sofriment pel qual estan passant les famílies de les víctimes en aquest moment”, ha afegit Kennedy.

Després de conèixer el balanç de víctimes, el primer ministre britànic, el laborista Keir Starmer, ha qualificat de “realment horrible” l’atac en Southport i ha reiterat les seves condolences a les víctimes i els seus familiars i amics, així com l’agraïment als serveis d’emergència per la seva professionalitat.

El cap del servei d’ambulàncies del Nord-oest d’Anglaterra, Dave Kitchin, ha explicat que els serveis d’emergència van tractar a un total d’11 persones i ha assegurat que l’incident “tindrà un impacte durador” en la comunitat.

Alguns dels testimonis de l’atac han comparat els fets amb “una escena de pel·lícula de terror” on els menors cridaven i corrien plens de sang, segons han informat mitjans locals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia