Successos

Agredeixen diversos policies a Salt per evitar la detenció d’un home

Diversos agents de la Policia Local de Salt van acabar ferits després que desenes de persones intentessin evitar la detenció d’un home que tenia dues ordres de recerca i detenció, una d’elles amb ingrés a presó. Els fets van passar el diumenge pels volts de les vuit del vespre quan els policies van reconèixer el sospitós, segons confirma l’Acn. Quan els agents van demanar-li que s’aturés, l’home no en va fer cas i va marxar corrent fins a refugiar-se en un bar del carrer d’Àngel Guimerà. Un cop a dins, es va intentar escapolir dels agents, amb l’ajuda del seu germà que també intentava treure’s de sobre els policies.

Fins a la zona s’hi va anar acumulant gent fins arribar a prop de 200 persones a l’exterior de l’establiment. Una multitud que va intentar evitar la detenció amb empentes i amb llançament d’objectes. En aquell moment va ser quan van començar a arribar reforços dels Mossos d’Esquadra, amb efectius de Seguretat Ciutadana, Trànsit i també de la Brigada Mòbil.

Precisament van ser els agents d’ordre públic els qui es van col·locar davant del bar per tal de fer un cordó que impedís poder evitar la detenció per part dels concentrats. Finalment, tant els Mossos van acabar detenint el sospitós per les dues ordres de detenció i per atemptat contra els agents de l’autoritat, delicte pel qual també es va arrestar el seu germà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia