Successos

La Policia Local detecta vehicles estrangers amb plaques falsificades

Durant els darrers dies, des del cos de la Policia Local de Palafrugell s’ha iniciat una campanya de control de vehicles amb plaques de matrícula estrangeres, especialment matrícules franceses i belgues. Fruit d’aquestes actuacions, fins al moment s’han obert diligències penals, als Jutjats de La Bisbal d’Empordà, en tres ocasions a dos vehicles francesos i un de belga, que circulaven amb plaques de matrícula falses.

Darrerament s’ha detectat un increment delinqüencial relacionat amb la falsificació de documentació, manipulacions dels números de bastidors i alteracions en plaques de matrícules. Els autors dels fets intenten amb aquestes manipulacions exportar vehicles intentant vulnerar la legislació vigent al país d’origen del vehicle i amb moltes ocasions són utilitzats per realitzar delictes contra la salut pública.

Totes les persones identificades i denunciades fins al moment tenen antecedents policials i penals tant a França com a Bèlgica. La Policia Local, es presumeix que en compta amb la col·laboració de les unitats especialitzades del cos de Mossos d’Esquadra i el Centre de Coordinació Policial Francès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia