Successos

SOCIETAT

Dos motoristes morts en accident, a Gavà i a Lleida

Ja són 79 les persones mortes en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, de les quals 28 motoristes

Dos motoristes han mort avui en dos accidents de trànsit que s’han produït, respectivament, a Gavà Baix Llobregat) i a Lleida (Segrià). El primer dels sinistres mortals ha passat poc després de les cinc dela matinada. Segons el Servei Català de Trànsit, l’accident s’ha produit a la B-210, al punt quilomètric 1 al terme municipal de Gavà. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 05.39 hores. Per causes que encara s’estan investigant, hi ha hagut una col·lisió entre una motocicleta i un camió i, com a conseqüència de l’impacte, el motorista, de 54 anys i veí de Gavà, ha mort. El conductor del camió ha resultar ferit lleu. En el sinistre hi han treballat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i tres unitats terrestres del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Quant a l’afectació viària, la carretera ha estat totalment tallada fins a les 9 del matí.

El segon accident mortal ha passat cap a les quatre de la tarda a l’N-240 al seu pas per Lleida, al punt quilomètric 97,7. Per causes que també s’investiguen, hi ha hagut un xoc entre una moto i un turisme. A conseqüència de l’impacte, la passatgera posterior de la moto ha mort. El conductor de la moto ha resultat ferit greu i els efectius del Sistema d’Emergència Mèdiques (SEM) l’han traslladat a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Pel que fa als ocupants del turisme, han resultat il·lesos. Amb aquestes víctimes, són 79 les persones mortes en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, de les quals 28 motoristes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.