Successos

societat

Tres turistes ferits, en cedir el balcó d’un pis turístic, ara precintat

Tres turistes procedents dels Països Baixos van resultar ferits en un accident que va tenir lloc la nit de dissabte a diumenge passat, segons informa l'ACN. L'accident es va produir en intentar fer-se una foto en el balcó de l’Habitatge d’Ús Turístic (HUT) on s’allotjaven a la urbanització de Los Pinares. Per motius que es desconeixen, la barana de pedra va cedir i els joves es van precipitar des d’una alçada d’entre 4 i 5 metres. 

Una dotzena de joves d'entre 18 i 19 anys  van arribar  a Lloret de Mar el dissabte per passar uns dies al municipi. Havien llogat una casa a la urbanització de Los Pinares entre tot el grup. A la primera nit, mentre alguns d'ells es volien fer una foto, la barana del balcó va cedir i tres joves van caure daltabaix. Després d'avisar als serveis d'emergències, el SEM va enviar-hi quatre dotacions terrestres i va derivar els tres ferits (dos en estat greu i un de lleu) a l'hospital Trueta de Girona. Fonts de Salut han confirmat a l'ACN que dos dels joves van rebre l'alta poques hores després d'arribar a urgències i el tercer d'ells va sortir de l'hospital l'endemà.

La casa on estava el grup de joves és dels anys 70 i tenia la llicència d'Habitatge d'Ús Turístic vigent. Arran dels fets, però, la Policia Local conjuntament amb tècnics municipals han precintat i tancat la casa. Ara, estudiaran quin és el risc que hi ha en l'estructura. Els Mossos d'Esquadra estan instruint diligències de manera coordinada amb la policia local per esclarir els fets. Els pares dels joves volen presentar una denúncia contra la propietat de l'immoble. Alguns del grup ja han tornat al país, mentre que d'altres han decidit seguir les seves vacances en altra casa que ja han llogat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia