Successos

Successos

Enxampen a Santa Coloma un taxista begut, sense carnet ni assegurança

Agents de la policia local de Santa Coloma de Gramenet han instruït diligències contra un taxista que va ser sorprès mentre conduïa sota els efectes de l’alcohol i amb el carnet suspès. Els fets van ocórrer la matinada del passat 1 de juliol, quan el taxi va ser interceptat a l’altura del número 90 de l’avinguda de la Generalitat, quan els agents van observar la conducció anòmala del taxista. Després de parlar amb el conductor, els agents van constatar que presentava símptomes d’estar sota els efectes de l’alcohol i, per tant, li van fer la prova d’alcoholèmia que va donar un resultat positiu amb una taxa de 1.40 mg/l, excedint el límit penal, per la qual cosa es van instruir diligències.

A més, durant la comprovació de les dades, els i les agents van poder constatar que el conductor tenia el carnet suspès per decisió judicial i que el vehicle tenia l’assegurança i la ITV caducades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia