Successos

successos

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort violenta d’un home a Badalona

Els fets van passar diumenge a la tarda arran d’una baralla entre diverses persones per un robatori al carrer

La víctima va morir al centre hospitalari ahir al migdia

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Metropolitana Nord investiguen la mort violenta d’un home a Badalona. Els fets van passar diumenge a la tarda al carrer Indústria on es va produir una baralla entre diverses persones arran d’un robatori. En la baralla un home va resultar ferit i va ser traslladat a l’hospital. La víctima va morir al centre hospitalari Germans Trias de Badalona, ahir al migdia. Segons fonts municipals, la Guàrdia Urbana va detenir un dels agressors i el va derivar als Mossos, que el van posar a disposició judicial.

La baralla va tenir lloc cap a les 4 de la tarda d’aquest diumenge entre dos grups de tres persones a la zona del carrer de Cervantes amb el carrer d’Indústria, segons informa l’ACN de fonts municipals. Durant la baralla, una de les persones va agafar un pal que s’utilitza per endreçar els arbres del carrer i va donar un cop al cap a l’home. Els agents de la Guàrdia Urbana que donen cobertura a la platja van anar ràpidament al lloc de la baralla i van poder reanimar la persona ferida que es trobava sense respiració amb el Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA) que porten al cotxe, afegeixen les mateixes fonts.

Els agents de la DIC s’han fet càrrec de la investigació i el cas es troba sota secret de sumari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.