Successos

societat

Detenen dues dones que es feien passar per turistes per robar als clients de diversos hotels de la Costa Daurada

Les arrestades acumulen més de 45 antecedents policials relacionats amb furts al descuit

Els Mossos d’Esquadra han detingut dues dones de 48 i 31 anys com a presumptes autores de tres delictes de furt comesos en hotels de la Costa Daurada. Els fets van tenir lloc el passat divendres quan el cos policial va ser alertat que en un hotel de la Pineda, a Vila-seca, tenien retingudes dues dones com a presumptes autores d’un robatori a clients a la zona comunitària de la piscina. Després d’escorcollar-les, els agents van localitzar els objectes sostres, entre ells, un telèfon mòbil valorat en més de mil euros. També van trobar les claus d’un vehicle, propietat de les arrestades, on hi havia altres objectes robats en hotels d’Altafulla i Salou. Ambdues acumulen més de 45 antecedents policials relacionats amb furts al descuit.

Les càmeres d’aquests tres hotels van demostrar lar que les detingudes utilitzaven un mateix modus operandi per cometre els delictes. Ambdues dones es vestien com a turistes i entraven a les zones comunitàries dels hotels on aprofitaven el descuit de les víctimes per sostreure objectes i bosses de mà, sovint dipositades en cadires i gandules.

La previsió és que en les pròximes hores passin a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia