Successos

SANT JORDI DESVALLS

Identifiquen un conductor de 72 anys que circulava contra direcció per la C-65

  • VÍDEO: El cotxe, circulant contra direcció. ANTI-RADAR GARROTXA

Els Mossos d’Esquadra han identificat el conductor d’un vehicle que aquest matí ha circulat en direcció contrària per la C-65. En un vídeo difós a les xarxes socials pel compte Anti-Radar Garrotxa es pot veure el vehicle, de la marca Renault, circulant en sentit contrari pel tram amb doble carril que hi ha a la sortida de l’AP-7 de Girona sud, en direcció Cassà de la Selva. En un moment del vídeo es veu com el vehicle és a punt de col·lidir frontalment contra un cotxe que circulava de manera correcta, però aconsegueix esquivar-lo i continuar la seva ruta.

El cotxe ha arribat fins a Sant Jordi Desvalls, presumiblement trencant per agafar la N-II, on els Mossos, alertats per algunes trucades, l’han pogut localitzar i fer aturar. El conductor del vehicle és un home de 72 anys que semblava desorientat. Per aquest motiu, l’han traslladat al Trueta per avaluar el seu estat. Els Mossos han immobilitzat el vehicle i han denunciat el conductor per conducció temerària. Segons han informat fonts del cos, no consta que en el seu trajecte hagi provocat cap accident.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia