Successos

MAÇANET DE LA SELVA

Mor el passatger d’un turisme, veí de Sils, en un accident a l’AP-7

El passatger davanter d’un turisme ha mort aquesta matinada en un accident viari al punt quilomètric 86 de l’AP-7, al terme municipal de Maçanet de la Selva, en sentit nord. Segons informa el Servei Català de Trànsit, els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís del sinistre a les 2.56 hores. Per causes que encara s’estan investigant, dos turismes han sortit de la via. A causa de l’accident ha mort el passatger davanter d’un dels dos vehicles, un home de 77 anys veí de Sils. Tres persones més han resultat ferides en estat menys greu i han estat traslladades a l’Hospital Trueta.

En el sinistre hi han treballat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han fet tasques d’excarceració d’una de les persones que havia quedat atrapada dins el vehicle, i cinc unitats terrestres del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). L’accident ha obligat a tallar dos carrils de l’AP-7 en sentit nord, i això ha provocat cues d’1 quilòmetre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia