Successos

BANYOLES

La Policia Local deté un home amb 102 grams d’haixix i 236 de cocaïna

La Policia Local de Banyoles va detenir dimarts passar, pels volts de les 7 de la tarda, un home de 40 anys per un delicte contra la salut pública. Una patrulla de la policia que feia tasques de vigilància al barri de La Farga, per a la prevenció de compra-venda de substàncies estupefaents, va observar un home que sortia del carrer Barcelona amb una motxilla penjada a l’esquena i que caminava amb una actitud molt nerviosa i vigilant.

Davant d’aquesta situació, la parella d’agents es van posar al seu costat i li van demanar que s’aturés, moment en el que l’home va començar a córrer amb la intenció de fugir de la policia. Després d’uns minuts de persecució amb vehicle i a peu, els agents van poder aturar-lo a l’alçada del carrer Badalona. La detenció es va produir després que l’home oposés una forta resistència.

En l’escorcoll que se li va fer, se li van trobar 4 bosses de plàstic precintades de color negre, a l’interior de les quals hi havia 102 grams d’haixix i 236 grams de cocaïna. L’home va quedar detingut per un presumpte delicte contra la salut pública i es va posar a disposició del jutge de guàrdia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.