Successos

brasil

Un avió amb 62 persones a bord s’estavella a São Paulo

L’alcaldia de la localitat on ha caigut l’aeroplà assegura que no hi ha supervivents

Un avió amb 62 persones a bord s’ha estavellat aquest divendres en una zona residencial al municipi brasiler de Vinhedo, a l’estat de São Paulo, segons ha informat en un comunicat l’aerolínia Voepass. Segons l’aerolínia, en l’aparell, un bimotor de model ATR-72-500 que feia el trajecte entre la ciutat de Cascavel i São Paulo, hi viatjaven 58 passatgers i quatre tripulants. L’alcaldia de la ciutat brasilera de Valinhos, els bombers de la qual han participat en les tasques de rescat de les víctimes de l’accident, ha informat que no hi ha supervivents.

Set equips de bombers s’han mobilitzat per atendre l’accident, segons el Cos de Bombers local. S’estan investigant les causes del sinistre que, segons Voepass, encara no se sap per què ha succeït.

Diversos vídeos publicats a les xarxes socials mostren l’aeronau caient mentre fa voltes sobre si mateixa abans de desplomar-se enmig d’un gran terrabastall i molt a prop d’algunes cases.

Segons la web especialitzada Flightradar, l’avió havia fet dos vols més durant el matí d’aquest divendres abans d’estavellar-se.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia