Successos

Un incendi crema un pis i obliga a evacuar un edifici a Sant Feliu

El foc, que s’ha iniciat a la cuina, ha ferit lleument a l’únic ocupant per inhalació de fum

S’ha estès pel pis, ha malmès el balcó i, també, ha afectat el del pis de dalt

Un incendi en una cuina d’un pis de la ronda Nord de Sant Feliu de Guíxols ha deixat avui al matí un ferit lleu a l’únic ocupant per inhalació a l’únic ocupant. El foc, que s’ha iniciat en un primer pis, també ha afectat el balcó del pis superior. Durant els treballs hi han intervingut set dotacions de Bombers. El foc s’ha donat per extingit i ara s’estan remullant punts calents.

Els Bombers han rebut l’avís passades les 12 del migdia per un incendi declarat en una cuina d’un primer pis d’un edifici de la ronda Nord. Onze dotacions de Bombers han intervingut en la seva extinció, essent necessari l’ús de l’autoescala. El foc ha acabat afectant tot el pis i part de la façana, especialment tendals del pis superior. Preventivament, s’ha desallotjat l’immoble i s’ha tallat el gas. En el moment de publicar aquesta informació, si bé el foc es dona per extingit, els Bombers remullen punts calents per seguretat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.