Successos

regne unit

Un detingut per apunyalar a una nena i una dona en el centre de Londres

És el segon atac amb arma blanca en dues setmanes que pateix Anglaterra

Un home ha estat detingut aquest dilluns després que una nena d’11 anys i una dona de 34 fossin apunyalades en la zona de Leicester Square, en ple centre de la capital britànica, segons ha informat la Policia Metropolitana de Londres (Met).

“Els agents estan en el lloc d’un apunyalament en Leicester Square. Un home ha estat arrestat i es troba sota custòdia (en una comissaria). No creiem que hi hagi cap altre sospitós”, assenyala un comunicat divulgat per la Policia.

“Dues víctimes, una nena d’11 anys i una dona de 34 anys, han estat traslladades a l’hospital i esperem una actualització sobre el seu estat”, agrega.

Les dues víctimes, les identitats de les quals no han estat facilitades, estan hospitalitzades, però es desconeix de moment la seva gravetat.

Les forces de l’ordre han imposat un cordó policial al voltant del lloc de l’atac.

Un portaveu del Servei d’Ambulàncies de Londres ha informat que abans del migdia han rebut l’alerta de l’apunyalament en Leicester Square, zona on hi ha cinemes i teatres. “Enviem recursos al lloc, inclòs un equip d’ambulància i un paramèdic”, va indicar el portaveu.

Aquest apunyalament ha tingut lloc després d’un altre en Southport, en el nord-oest d’Anglaterra, on tres nenes van morir després de ser atacades amb arma blanca el passat 29 de juliol en un centre recreatiu d’aquesta localitat.

L’agressor de l’atac en Southport va ser identificat com Axel Rudakubana, un jove de 18 anys nascut a Gal·les de pares ruandesos, que també va causar ferides a vuit menors i dos adults.

Després d’aquest cas, els grups antiimmigració d’extrema dreta van provocar disturbis com a resposta a una informació falsa que va circular per les xarxes socials, en la qual s’afirmava que Rudakubana era sol·licitant d’asil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia