Successos

successos

Detenen un repartidor que aprofitava la seva feina per cometre robatoris amb violència a dins dels blocs de pisos a Barcelona

L’home, de 29 anys, acumulava una desena d’antecedents policials

Amenaçava als joves amb una arma blanca i els robava el telèfon mòbil

El lladre, aprofitava la seva feina com a repartidor de publicitat a Barcelona, per entrar dins del portal i les àrees comunes dels blocs de pisos. Era allà on cometia els robatoris a joves i a menors d’edat, algúns amb violència, amenaçant-los amb una arma blanca per robar-los el telèfon mòbil. L’1 d’agost passat els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sants-Montjuïc van detenir l’ home de 29 anys com a presumpte autor de nou robatoris amb violència i intimidació a menors d’edat durant el mes de juny a Barcelona. Tot va arrencar quan els investigadors van detectar els primers robatoris. Es va comprovar que l’home treia profit de la seva feina com a repartidor de publicitat per accedir a l’interior de blocs de pisos o fins i tot aprofitava per entrar en el moment en què la víctima obria la porta. Una vegada a l’interior, amenaçava les víctimes amb una arma blanca per robar-los el telèfon mòbil. En un dels robatoris violents va arribar a ferir una persona al coll. A més, en tots els casos l’autor seleccionava el mateix perfil: nois i menors d’edat. De fet, set de les nou víctimes ho eren. La investigació va començar arran d’un robatori amb intimidació el 19 de juny al districte de Sants-Montjuïc. Els agents van comprovar que hi havia elements en comú amb altres casos, com ara la descripció i la manera d’actuar de l’autor. En aquest sentit, es va dur a terme una anàlisi acurada de les càmeres de seguretat. En les imatges, els investigadors van detectar la mateixa persona en les diverses zones on s’havien comès els robatoris. Amb les imatges recopilades i gràcies a altres gestions d’investigació els mossos van identificar i localitzar l’autor. L’1 d’agost es va dur a terme una entrada i perquisició al seu domicili i es van trobar els flyers que repartia i l’arma blanca utilitzada en els robatoris. El detingut, que acumulava una desena d’antecedents, va passar a disposició judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia