Successos

Decreten l’ingrés a presó per un dels detinguts per un crim a Cantallops

El 23 de juliol del 2024, la Police Aux Frontieres (PAF) va entregar a la Policia Nacional, dos ciutadans amb ordre de detenció i lliurament per part de la justícia espanyola. Els ciutadans estaven buscats per assassinat d’una persona a Cantallops, a l’Alt Empordà, el març del 2023. Els dos ciutadans van ser posats a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres, que va decretar presó per a un i llibertat provisional sense fiança per a l’altre.

El 26 de juny de 2024, la Divisió de Recerca Criminal de Mossos en col·laboració amb la policia francesa havien detingut a França, a les localitats de Beziers i Saint Girons els presumptes autors de l’assassinat ocorregut el març de 2023 d’un ciutadà de 36 anys que va aparèixer a l’interior del seu domicili amb signes evidents de mort violenta, a la localitat gironina de Cantallops. En virtut de les competències que té assignada la Policia Nacional, la PAF el 23 de juliol de 2024, va procedir al lliurament dels dos ciutadans a la frontera francoespanyola de la Jonquera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia