Successos

Detinguts per robar en un pis i amenaçar els inquilins amb una arma de foc

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes de 35 i 36 anys per entrar a robar en un pis de Lloret de Mar i amenaçar els inquilins amb una arma de foc. Els agents van rebre l’avís la matinada d’aquest diumenge a les dues de la matinada. Per aquest motiu, diverses patrulles del cos policial van anar fins al carrer d’Antonio Machado per intentar localitzar els lladres, que havien fugit corrents després d’amenaçar els inquilins amb l’arma. Una vegada al lloc dels fets, els Mossos van fer una recerca ràpida per la zona i van localitzar-los dins d’un cotxe. Els dos homes engegaven el motor per fugir, però van ser interceptats abans.

Sobre les dues de la matinada, dos homes de 35 i 36 anys van entrar en un pis del carrer d’Antonio Machado de Lloret de Mar. Una vegada dins, els inquilins els van descobrir. Això va fer que els lladres els amenacessin amb una arma de foc i van aprofitar l’ocasió per fugir corrent.

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís del robatori i es van desplaçar fins al domicili. Després d’una estona fent recerca, una altra patrulla va veure com dues persones entraven dins d’un cotxe que estava aparcat a prop del pis. Els dos homes posaven en marxa en motor i es disposaven a marxar. Els agents van comprovar que els dos homes corresponien amb la descripció dels lladres i per això els van identificar.

En paral·lel, la policia també va trobar una bandolera amb brides i un telèfon mòbil en un solar proper al domicili. Després de comprovar que els dos homes identificats eren els autors dels fets, els van detenir. Els dos homes no tenen antecedents i ja han passat a disposició judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia